Aveţi nevoie de consultanţă de specialitate în întocmirea de reţete furajere care să satisfacă optimal cerinţele dumneavoastră?
Vă stăm la dispoziţie atât pentru realizarea reţetei cât şi pentru fabricarea furajului.
Recomandări pentru creşterea puilor de carne:
vă sfătuim ca procurarea puilor să se facă de la furnizori de încredere iar sub nici o formă de la comercianţi ambulanţi;
spaţiul în care se vor introduce puii se dezinfectează, se igienizează şi se încălzeşte;
hrănitorile şi adăpătorile se vor amplasa sub sursa de lumină pentru a favoriza găsirea şi consumul hranei
durata luminii va fi de minim 23 ore/zi iar temperatura de 32°C în prima săptămână, scăzând săptămânal cu 2°C
programul de furajare va respecta următoarea schemă:
0 – 3 săptămâni FURAJ PUI STARTER
peste 3 săptămâni FURAJ PUI CRESTERE
cel putin în primele 3 săptămâni de viaţă recomandăm administrarea de acidifiant NUTRI-SURE Dw1 în apa de băut, produs cu rol antibiotic şi stimulator de creştere
apa se asigură la discreţie, permanent proaspătă
puii de carne se vaccinează contra Pseudopestei aviare la 10 şi 21 zile şi împotriva Bursitei infecţioase la 14 zile.
NU creşteţi mai multe categorii de vârstă în acelaşi spaţiu
în cazul apariţiei unor semne de boală adresaţi-vă imediat unui medic veterinar.